Udgivere

Online magasinet Human Resources udgives af DANSK HR.
 
DANSK HR er Danmarks største forening og faglige netværk for HR-direktører, HR-chefer, HR Business Partners, HR-ansvarlige og HR-konsulenter.

HR-afdelingen skal sikre virksomheder kompetente medarbejdere og skabe grobund for økonomisk og personalemæssig stabil udvikling.

DANSK HR er HR-afdelingernes HR-videncenter, som gennem høj faglighed, aktuel viden, rådgivning og netværk understøtter alle medlemmer og deres virksomheder i det daglige HR-arbejde med at forbedre konkurrenceevnen.

Hos DANSK HR sætter vi fokus på aktuelle emner inden for Human Resources Development. Foreningen, som i dag tæller godt 1000 medlemmer, blev grundlagt i 1992 (under navnet PID–Personalechefer i Danmark indtil april 2013), hvor Kim Staack Nielsen, Chairman og CEO for DANSK HR, var en af initiativtagerne.
 
DANSK HR's formål
DANSK HR's formål er at varetage interesserne for danske HR-chefer og andre HR-ansvarlige fra både den private og offentlige sektor samt andre personer, som arbejder med HR-området.
 
Arbejdsområder
Hos DANSK HR arbejder vi for at forbedre virksomhedernes kendskab til og brug af HR-ansvarlige.

DANSK HR’s kerneområder i forhold til medlemmerne er formidling af HR-viden, HR-netværk og HR-rådgivning.

DANSK HR udgiver erhvervstidsskrifterne HR-chefen, Ledelse i Udvikling, HR guiden og Uddannelse & Udvikling, ligesom vi hvert år arrangerer Danmarks største HR-messe, Træfpunkt Human Resources.
 
Europæisk netværk
DANSK HR er Danmarks repræsentant i den europæiske paraplyorganisation EAPM, The European Association for People Management, som er oprettet med det formål at samle de nationale personaleorganisationer under sig. Kim Staack Nielsen har siddet i EAPM's bestyrelse siden 2005 og var Vice President for EAPM i perioden 2009-2011.
 
Her du spørgsmål eller lignende er kontakterne til DANSK HR følgende:
Indhold: Netværsk chef, Vivi Bay, vb@danskhr.dk
Økonomi: Financial Controller, Irene Knudsen ik@danskhr.dk
Øvrige områder: Chairman, Kim Staack Nielsen ksn@danskhr.dk
 
 
DANSK HR | CVR: 1645 3870 | Brunbjergvej 10A, 8240 Risskov - Danmark | Tlf.: 86 21 61 11