Guide: Sådan får du den bedste sommerferie i Jylland med hele familien

Kunne du også godt tænke dig at få den bedste sommerferie med hele din familie i Jylland? Så er der rigtig gode muligheder indenfor camping, da det er så simpelt og hyggelig en form for ferie, som rigtig mange mennesker er helt vild med. Måske det kunne være noget for dig? Selvom det lyder en smule primitivt med en ferie omkring camping, er det faktisk overhovedet ikke så slemt, som det måske lyder. Det skal i hvert fald afprøves, da det er mange danskeres foretrukne måde at holde ferie på. Læs med her og find ud af, hvor du skal tage på camping i Jylland.

Oplev Djursland i Jylland

Noget af det bedste ved camping er, at man får muligheden for at opleve den danske natur helt tæt på uden, at man behøver at sove i et telt og føle sig primitiv på den måde. Hvis du gerne vil opleve Jylland på en naturskøn og aktivitetsrig måde, kan en tur på camping ved Fjellerup Strands Camping være løsningen for dig og din familie. Her kan I afprøve en masse aktiviteter indenfor både afslapning og sport, så I på den måde kan få en komplet ferie, hvor I overhovedet ikke kommer til at kede jer. Hvad er bedre end denne form for skøn camping i Jylland for hele familien?

Hvad kan man opleve her?

Men hvad kan man så egentlig opleve her? Faktisk kan I både bade, stå på SUP board, fiske, trave, cykle, lege eller bare slappe af på campingpladsen og nyde solen, som forhåbentlig kommer til at skinne hele sommeren. På jeres campingplads kan I for eksempel have nogle hyggelige havespil eller nogle kortspil med. Mon ikke jeres børn finder sig nogle venner på pladsen, I også kan snakke med? Derudover kan I selvfølgelig tage et smut forbi Djursland i Jylland og opleve nogle af dennes mange fine seværdigheder.

Masser af fysiske aktiviteter

Er dig og din familie helt vild med fysiske aktiviteter? Og elsker I at bevæge jer, når I har ferie sammen? Så er Fjellerup Strands Camping på Djursland i Jylland også helt perfekt til jer. Her er der nemlig fyldt med sporty aktiviteter for både børn og voksne, så I alle kan få brændt noget krudt af sammen. I kan for eksempel spille fodbold på boldbanerne, spille tennis på banerne i nærheden af campingpladsen, eller I kan tage ind i den store multihal og spille fodbold, badminton eller volleyball. Det er især ideelt, hvis det skulle gå hen og blive regnvejr nogle af dagene, I er på besøg i Jylland.

Aktiviteter i sommerhalvåret

Er vejret derimod fantastisk, er det bare at komme ud og nyde det. I sommerhalvåret er der nemlig forskellige arrangementer, som campingpladsen står for. Det er for eksempel motionsbanko, eller at være med til at bage snobrød, afholde en fodboldturnering, male på sten, bygge en drage, afholde lagkageløb eller spille stikbold i multihallen. Camping er altså for hele familien – både den aktive og den afslappende camping.